Ken jij de vertaling van La Bamba?

Google heeft al jaren de dienst Translate, handig om direct alles te vertalen. Op smartphones werkt het tegenwoordig al met je camera en in 27 talen. Zo kun je dus gemakkelijk menukaarten, verkeersborden of allerlei andere teksten realtime vertalen. Zo ook de tekst van een liedje in een andere taal, als het maar ergens op staat. En dat hebben ze bij Google ff gedemonstreerd. Enjoy!

De beste 1 april grappen van 2015

1 April! wereldwijd de dag om anderen voor de gek te houden. Op het internet zijn de grappen niet van de lucht, aangewakkerd door grote merken die allemaal een viral zoeken. Terecht, want het wordt meestal goed gedeeld.Ik zal het artikel verder updaten in de loop van de dag…Hierbij de beste grappen:

Grolsch & de Zwarte Cross

De Groslch had aangekondigd dat ze een bierleiding van 40km gingen aanleggen van de brouwerij in Enschede naar het Zwarte Cross terrein. Dit viel toch samen met wegwerkzaamheden en was een uitkomst voor het festival dat 200K bezoekers verwacht. (zie het plaatje op Facebook)

Stabilo Animo

Stabilo lanceert een revolutionaire pen waarmee je na je tekening er met 1 druk op de pen een animatie van maakt. Geweldig fimpje erbij en klaar.

Google

De grote leider op het gebied van 1 April grappen elk jaar. Ze lanceren dit jaar weer een hele rits, waar je onder andere deze van tegen kunt komen:

  • Pacman spelen in Google Maps – [link]
  • Elgoog: Google.com maar dan achterstevoren – http://com.google
  • Google Fiber Dial-up mode – Lekker langzaam internet voor als je ook andere dingen wilt doen. Mooie modem geluiden ook!

De mooiste vind ik zelf de Google Smartbox by Inbox – een revolutie op het gebied van ouderwetse papier post. Echt geweldig!

POPFlix

Popcorntime, nu onderdeel van Netflix! En dat voor maar 11,5 miljoen dollar.

De Moneybird brievenbus!

Je zou bijna denken dat Google het van deze Twentse startup heeft afgekeken: de Moneybird Brievenbus! Compleet met notificaties op je smartphone en nooit meer ongelezen facturen in je brievenbus. Hij scant en verwerkt alles direct voor je, wat een droom!

Nooit meer briefgeld, je smartphone doet het met SmartConvert

Vodafone maakt het mogelijk om écht digitaal geld te maken met hun nieuwe App. Dat lijkt wel gelukt. Scan je geld en het staat meteen op je bankrekening. Bovendien is het gescande geld meteen waardeloos geworden door een nieuwe techniek.

MS-DOS op je mobiel, eindelijk!

Microsoft introduceert MS-DOS Mobile als een nieuw OS op je mobiele telefoon. Een droom die uitkomt natuurlijk. Everybody said it could not be done. But we did it anyway. 

 

Parrot heeft een UFO ontwikkeld

Eindelijk, niks geen drones meer maar een echte vliegende schotel.

Samsung ontwikkeld het eerste slimme mes ter wereld

Samsung introduceert het Galaxy BLADE slimme mes. Het ultieme hulpje van elke moderne chef!

De Selfie schoen!

Miss Mooz introduceert de Selfie Shoe. Weg met de selfiestick, erin met de selfie shoe! Superhandig voor de selfieaddicts natuurlijk!

Online Bruin worden

Neckermann heeft een site gemaakt waarmee je online bruin kan worden! http://www.onlinebruinworden.nl/

Een onderwater cruise, met Titanic excursie!

Dreamlines biedt als eerste cruises aan in een onderzeeër. Met stop bij de Titanic! Ziet er wel erg leuk uit moet ik zeggen.

onderwatercruise

Je Big Mac thuis bezorgd

Eindelijk, McDelivery! Je happy meal en Big Mac thuis opeten dankzij een samenwerking met thuisbezorgd.nl.

Playstation Flow

Speciaal voor alle spellen met water of onder water levels: een nieuwe wearable kit die direct connect met je PS4. Speel je spel verder in het zwembad! Het mooiste is de body dryer als accessoire om snel verder te kunnen spelen na je water avontuur.

Tele2 introduceert geur over mobiel netwerk

Eindelijk, nu kun je geuren via je mobiel delen met anderen via een hypernieuw netwerk.

Tour de France introduceert shirt voor de Rode Lantaarn

De laagst geklasseerde renner in koers staat ook in de spotlight tegenwoordig, zo dat goed aangegeven wordt dat hij de ‘loser-in-chief’ is. Ze hebben zelfs een speciale trui er voor geïntroduceerd!

Strava maakt van je slaap nu ook een workout

Strava dat bekend is van het meten van je workout op de fiets of al hardlopend. Nu gaan ze ook je slaap na een workout tracken, want rust is immers ook erg belangrijk voor atleten. De nieuwe app heet Snooze en is compleet met challenges, KOMs, snooze score en vergelijking met je vrienden.

Patat en frikandel per drone!

Een kwalitaria uit Breda gaat patat bezorgen met drones!

Bierdopjes met Wifi!

Hahn Brewers uit Australie introduceert binnenkort bierflesjes met speciale doppen: Wifi enabled bierdopjes!

Mona broccolipudding!

De superfood trend werkt ook door in toetjesland. Mona introduceert de Broccolipudding met pure chocoladesaus!

broccolipudding

 

Print je eigen tompouce

Vanaf nu kun je bij de HEMA je eigen tompouces printen. Je koopt de printer en maakt een tompouce. Is ie leeg dan koop je tompouce cartridges!

tompouceprinter

CERN ontdekt ‘the force’ deeltje!

Bij het CERN hebben onderzoekers bewijs gevonden voor ‘The Force’. Een belangrijke ontdekking: “The Force is what gives a particle physicist his powers,” said CERN theorist Ben Kenobi of the University of Mos Eisley, Tatooine. “It’s an energy field created by all living things. It surrounds us; and penetrates us; it binds the galaxy together.”

De iPad magician

Deze Duitser is te gast bij the Ellen Show en doet magische trucs met een iPad. In het begin denk je nog dat het een simpel trucje is, maar het wordt steeds gekker!

(Deze iPad goochelaar is inmiddels al +2 miljoen keer bekeken op Youtube!)